Infoscan en het corona virus

Soesterberg, 17 maart 2020

Het team van Infoscan leeft mee met de personen die getroffen zijn door het Corona virus en hebben diep respect voor alle betrokkenen in vitale beroepsgroepen. Laten we voor elkaar blijven zorgen en er samen alles aan doen om het Corona virus onder controle te krijgen.

Infoscan blijft gewoon open, maar we volgen strikt de richtlijnen van het RIVM.
We hebben het intern zo georganiseerd dat we voor een goede spreiding van kantoor/thuiswerken hebben gezorgd:

  • Mensen die ziekte verschijnselen vertonen blijven thuis, ter bescherming van zichzelf en van de collega’s.
  • We volgen nog steeds alle aanvragen via de website op.
  • Sales is telefonisch gewoon bereikbaar, of via mail of skype.
  • Productiecapaciteit wordt uitgelegd op basis van de verwachte hoeveelheid werk in de komende week. De bezetting wordt op dagbasis vooraf bekeken en ingericht.
  • Mensen die wegens gebrek aan werk niet nodig zijn in de productie zijn preventief thuis, maar blijven direct oproepbaar.
  • Door middel van roulatieschema’s wisselen de productiemedewerkers elkaar af en zorgen we ervoor dat alle machines voldoende bezet zijn voor het uitvoeren van (je) orders.

Zodra wij wijzigingen in onze dienstverlening moeten doorvoeren als gevolg van verdere maatregelen in verband met het Corona virus, informeren we je via onze website en via e-mail.

Kunnen we in de tussentijd iets voor je doen, laat het ons weten.

Hartelijke groeten,

Lies van Hoffen
Infoscan

 

Bekijk hier ons assortiment met slimme interieurelementen waarmee jij de informatievoorziening met betrekking tot Corona verbetert op de werkvloer, maar ook de hygiene. Prettig voor als je straks allemaal weer terugmag naar de werkvloer maar je je wel veilig wilt kunnen voelen.

Beursopties

a:7:{s:8:”location”;a:1:{i:0;a:1:{i:0;a:3:{s:5:”param”;s:9:”post_type”;s:8:”operator”;s:2:”==”;s:5:”value”;s:6:”agenda”;}}}s:8:”position”;s:15:”acf_after_title”;s:5:”style”;s:7:”default”;s:15:”label_placement”;s:3:”top”;s:21:”instruction_placement”;s:5:”label”;s:14:”hide_on_screen”;a:6:{i:0;s:10:”discussion”;i:1;s:8:”comments”;i:2;s:6:”author”;i:3;s:6:”format”;i:4;s:15:”page_attributes”;i:5;s:15:”send-trackbacks”;}s:11:”description”;s:0:””;}