Over Infoscan

Infoscan levert presentatiesystemen en interieurelementen.
Met ons kleine team van specialisten verzorgen wij al meer dan 20 jaar presentaties van profit
en non-profit organisaties, die zich zowel intern als extern willen presenteren.

Op beurzen, congressen, seminars, in winkels, tijdens evenementen en festivals, of juist op het eigen kantoor in de showroom, de receptie, op werkplekken. We hebben leuke, frisse presentatiematerialen die veel toepassingen hebben. Aan jou de keuze.

Duurzaam – Anno 2020 wil Infoscan steeds verder groeien naar meer duurzame productlijnen. Daar horen elementen bij waarmee jij je slim op beurzen kan presenteren, maar we adviseren je ook voor groene interieurelementen.  Niet alleen leuk om te zien, maar degelijk, slim, herbruikbaar en van materialen gemaakt die niet belastend zijn voor het milieu.

Infoscan en duurzaamheid

Met ons kleine team van specialisten verzorgen wij al meer dan 20 jaar presentaties van bedrijven en overheden. Op beurzen, congressen, evenementen, festivals, maar ook leveren we materialen om je kantoor mee op te frissen.
Anno 2020 is Infoscan gegroeid naar meer duurzame productlijnen. Daar horen elementen bij waarmee jij je slim kan presenteren, maar die tegelijk een lage voetafdruk hebben. Dat vinden wij belangrijk. Niet alleen leuk om te zien, maar degelijk, slim en herbruikbaar.

mensen event blauw

Waarom zou je kiezen voor Infoscan?

Infoscan bestaat uit een klein en gespecialiseerd team, waardoor de lijnen kort zijn.

Infoscan biedt alle grote merken van de presentatiesystemen branche aan.

Infoscan biedt snelle en goede service. Infoscan adviseert en denkt naar behoefte van de klant.

Infoscan biedt de mogelijkheid om het gehele proces te verzorgen waaronder de opbouw. Opslag is ook mogelijk bij Infoscan.

doek bloem tekst

Infoscan en het corona virus

Informeren en beschermen op de werkvloer

Voorkom dat door het nieuwe zgn. ‘social distancing’ 60% van de werkplekken straks niet bruikbaar is. Bescherm je werknemers met goede veiligheidsproducten en de juiste instructies over het corona beleid in jouw organisatie. We hebben een mooie selectie voor je gemaakt.

Natuurlijk komen we inmeten bij je bedrijf, je adviseren en deze producten op maat offeren, produceren en zelfs plaatsen als dat nodig is.